Powerslide skeelers

Powerslide logoHet merk Powerslide is net als K2 één van de grote en gevestigde skeeler merken. Waar ze begonnen in het pure speed skaten zijn ze inmiddels ook een grote naam in het recreatieve en freestyle segment. Wat bijzonder is aan deze skeelers is dat ze door skeeleraars voor skeeleraars gemaakt zijn. De oprichter is een ex professioneel skeeleraar. Dit merk je terug in de kwaliteit. Met de kleinste details is rekening gehouden.

In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten over Powerslide. Van de oprichting tot hoe ze vallen, maar natuurlijk ook waar je ze kan kopen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en of deze skeelers bij je passen. Lees snel verder om meer te weten te komen over Powerslide skeelers!

Over Powerslide

Powerslide logo blauwHoewel het merk Powerslide in 1994 werd opgericht door Matthias Knoll werd het zaadje voor het merk al vele jaren eerder geplant. De oprichter van het merk werd verliefd op de sport in 1975. Toen hij zes jaar was reed hij al competitieve wedstrijden. In 1988 overleed zijn vader en het werd steeds moeilijker om aan financiële middelen te komen om mee te doen aan wedstrijden. Om dit toch te kunnen bekostigen begon hij vanuit zijn auto een kleine business te runnen. Hij begon met het verkopen van skeeler en skate producten tijdens wedstrijden waar hij zelf ook aan meedeed. Uiteindelijk zorgde dit in 1994 voor de oprichting van Powerslide als zelfstandig skatemerk, Matthias was toen 24 jaar.

Het merk werd opgericht met het doel om het plezier van skeeleren voor iedereen, overal ter wereld, bereikbaar en beschikbaar te maken. Dit door middel van innovatieve producten van topkwaliteit die het mogelijk maken om grenzen van het skeeleren te verleggen. Het motto van het merk zegt eigenlijk alles: “We Love to Skate!”

De pijlers van het merk zijn eigenlijk altijd gelijk gebleven en ook vandaag nog terug te zien in de producten van het merk: innovatie, kwaliteit, prestatie en design. Tegenwoordig sponsort het merk meer dan 100 professionele skeeleraars en is een geliefd merk onder een enorme hoeveelheid skeelerfans. 

Powerslide inline skates

Powerslide heeft een breed assortiment aan diverse inline skates voor diverse doeleinden en in diverse prijsklasses. Van skates met een low cut voor de fanatieke lange afstandsrijders tot high cuts voor beginners. Deze bieden bijvoorbeeld extra comfort en ondersteuning, waardoor je minder snel last krijgt van je spieren. Daarnaast zitten er een aantal soft en hard boots in het assortiment, maar ook hybride boots.

Of je nu gaat racen op de lange afstand, trucs gaat doen in het skatepark of een sport gaat beoefenen met je inline skates van Powerslide, de juiste zit er tussen. Meer weten of benieuwd welke skeelers bij jou past? Check de skate guide van Powerslide zelf!

Hoe vallen Powerslide skeelers?

Een vraag die veelgesteld wordt is: “hoe vallen Powerslide skeelers?” Hoewel je ervoor kan kiezen om de maattabel precies aan te houden en exact ‘de juiste maat’ te kiezen, raden we toch aan om voor één maatje groter te gaan. Uit onze eigen ervaring, maar ook wat we veel om ons heen horen, zitten de skeelers vrij strak. Daarnaast zijn ze relatief smal. Niet iedere voet gaat dus even gemakkelijk in een Powerslide skeelers. Door één maatje groter te kiezen passen ze waarschijnlijk wel goed. Zitten ze nog steeds iets strak, maar niet te strak? Geen probleem! Na enige tijd zijn de skeelers naar je voet gevormd en zijn ze als gegoten.

Powerslide skeelers kopen?

K2 skeelers kopen kan bij verschillende speciaalzaken op het gebieden van skeeleren en skaten, maar ook bij Bol.com. Zij hebben een ruim assortiment aan K2 skeelers in diverse prijsklasses.

Koop je liever bij een speciaalzaak? Dan raden wij je aan om voor Onlineskateshop.nl te gaan. Zij bieden een absolute topservice, gratis verzending en advies op maat. Zo skeeler jij met de skeelers die het beste bij jou passen!

Menu