Over ons

over alles over skeelerenLeuk dat je meer te weten wil komen over Alles over Skeeleren. Op deze over ons pagina leg ik je meer uit over waarom ik deze site ben begonnen en wat ik ermee wil bereiken.

Allereerst is Alles over Skeeleren opgericht om mijn kennis over skeeleren en wat erbij komt kijken te delen. Zelf skeeleren ik al jaren, vooral om mijn conditie op peil te houden en natuurlijk om de lijn in de gaten te houden. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te schrijven. Dit bracht me op het idee om Alles over Skeeleren te beginnen.

Natuurlijk schrijf ik op Alles over Skeeleren over mijn persoonlijke ervaringen, maar ik doe ook vaak onderzoek naar nieuwe skeelers die op de markt komen. Verder schrijf ik ook graag over hoe je meer uit de sport kan halen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je risico’s zoveel mogelijk beperkt. Ook vind ik het leuk om bepaalde programma’s te testen. Daarnaast komen er ook regelmatig mooie routes bij.

Over ons: wat je kan verwachten

Eigenlijk heb ik dit hierboven al kort beschreven. Op Alles over Skeeleren kan je van alles en nog wat verwachten rond het onderwerp skeeleren. Zoals gezegd schrijf ik met regelmaat over persoonlijke ervaringen, geef ik handige tips en doe ik onderzoek naar leuke programma’s die samengaan met het sportieve van skeeleren. Natuurlijk test ik deze zelf. Je vindt dus vaak nieuwe reviews op deze website.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe, handige tips rond skeeleren? Regelmatig schrijf ik een nieuwsbrief waarin mijn nieuwste artikelen terugkomen en ik je exclusieve tips geef over skeeleren. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Samenwerken met ons?

Lijkt het je leuk om samen te werken met Alles over Skeeleren? Wij staan open voor verschillende samenwerkingen. Stuur ons een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Menu