K2 skeelers

K2 SportsK2 Sports is één van de grootste en bekendste skeeler merken met een ruim assortiment. Het merk is één van de marktleiders op het gebied van skeelers. Dit kenmerkt zich in skeelers van topkwaliteit die lang meegaan en voorzien zijn van de laatste innovaties. K2 skeelers kopen kan bij verschillende online webshops. Wij leggen je alles uit over de top skeelers van K2 Sports.

De skeelers van K2 Sports

In het brede assortiment van K2 Sports vind je skeelers terug voor heren, dames en kinderen. Daarbij zitten er skeelers tussen voor beginnende skeeleraars, maar ook voor de profs. De prijsrange van deze skeelers loopt dan ook behoorlijk uiteen. Als je direct aan de slag wil met goede, kwalitatieve skeelers dan is K2 zeker een merk dat wij aanraden. 

Over K2

Het merk is in 1962 opgericht in de Verenigde Staten, van origine als skimerk. In de loop der jaren werden er echter steeds meer sporten toegevoegd aan het assortiment. Inmiddels ontwikkelen en produceren ze producten voor meer dan 40 verschillende sporten, waaronder skates. Samen met Powerslide, Fila en Rollerblade is het één van de bekendste en populairste merken binnen de sport en één van de favoriete merken onder veel skeeleraars.

Het sportmerk heeft zich door de jaren heen ontpopt tot één van de marktleiders binnen de sport. Ze onderscheiden zich met name door hun innovatiekracht en kwaliteit. Jaarlijks testen ze wel weer nieuwe innovaties en hierdoor hebben ze al meerdere baanbrekende innovatieve technologieën voortgebracht. Hier gaat veel tijd inzitten en ze blijven onderzoeken naar betere, efficiëntere en leukere manieren om te skaten en skeeleren. Dit uit zich in zeer hoogstaande skeelers met enkele unieke features. 

Aansluitend bij het innovatieve karakter van het merk, besteed K2 Sports ook veel tijd en aandacht aan mens en milieu. Dit doen zij door onder meer hun productieprocessen zo groen en duurzaam mogelijk in te richten. De producten worden daarnaast zo slim en efficiënt mogelijk gemaakt, zodat de impact op het milieu beperkt blijft.

Innovaties van K2

Door de jaren heen heeft K2 Sports de skate- en skeelerwereld meerdere keren enorm weten te verrassen met bijzondere innovaties. Veel van deze innovaties worden tegenwoordig nog steeds gebruikt.

Softboots

Eén van de eerste grote innovaties van het merk was de softboot. Tegenwoordig is deze niet meer weg te denken, maar voor deze innovaties skaten iedereen met een harde schoen. Deze was een stuk harder en zwaarder dan wat we nu gewend zijn. K2 wist als eerste de stabiliteit van de hardboot te combineren met comfort. Daarbij is deze schoen ook een stuk lichter. Hierdoor werd skaten een stuk prettiger om te doen en werd het ook nog breder een sport voor het brede publiek. Tegenwoordig gebruikt K2 Sports deze softboot nog steeds, al is deze wel een stuk verder doorontwikkeld. Nagenoeg elk merk heeft deze innovatie gevolgd en het gebruik van deze schoen overgenomen.

BOA sluitsysteem

Nog zo’n bekende innovatie van K2 Sports is het BOA sluitsysteem. Dit zeer innovatieve, gepatenteerde sluitsysteem zorgt ervoor dat er geen klassieke veters meer nodig zijn. Door middel van een staaldraad worden veters aangespannen, vastgeklikt of weer los gemaakt. Niet elk model heeft deze innovatie, maar toch een behoorlijk deel van de modellen. Doordat de BOA-sluiting van een dusdanig hoge kwaliteit is, zit er levenslange garantie op. Daarmee wordt de kwaliteit van extra onderstreept.

K2 skeelers kopen?

K2 skeelers kopen kan bij verschillende speciaalzaken op het gebieden van skeeleren en skaten, maar ook bij Bol.com. Zij hebben een ruim assortiment aan K2 skeelers in diverse prijsklasses.

Koop je liever bij een speciaalzaak? Dan raden wij je aan om voor Onlineskateshop.nl te gaan. Zij bieden een absolute topservice, gratis verzending en advies op maat. Zo skeeler jij met de skeelers die het beste bij jou passen!

Menu