Beste skeelers van 2022

Beste skeelers van 2022Sinds de eerste skeelers op de markt kwamen is het ontwikkelen eigenlijk niet meer gestopt. Elk jaar komen er wel nieuwe skeelers op de markt die net weer iets soepeler rijden, meer comfort hebben of op een andere manier een verbetering zijn. Wij hebben de beste skeelers van 2022 voor je op een rij gezet. Dit betekent overigens niet dat deze skeelers per se in 2022 zijn ontwikkeld of gemaakt, maar wel dat wij ze momenteel het beste op de markt vinden. Lees snel verder over de beste skeelers van dit moment!

Hoe hebben is de lijst met beste skeelers van 2022 samengesteld

Om tot deze lijst van beste skeelers van 2022 te komen hebben ik geput uit eigen ervaring, maar ook gesproken met vrienden en andere skeeleraars. Daarnaast heb ik gekeken naar tal van reviews online en de nodige forums uitgeplozen. Verder heb ik natuurlijk ook naar de prijs en specificaties gekeken. Zo ben ik tot deze lijst van beste skeelers van 2022 gekomen.

Wat voor skeelers staan er in deze lijst?

In deze lijst ben ik uitgegaan van skeelers voor iedereen. Ik heb dus geen onderscheid gemaakt tussen skeelers voor heren of dames, op één na. Alle andere skates zijn unisex en kunnen dus door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Op die manier is de lijst voor iedereen toegankelijk. Onder de lijst met beste skeelers van 2022 heb ik ook een shortlist gemaakt met beste skeelers voor kinderen, want ook zij vinden skeeleren natuurlijk ontzettend leuk!

Naast dat ik ben uitgegaan van skeelers voor zowel mannen als vrouwen en een lijst voor kinderen, ben ik er ook uitgegaan van skeelers voor recreanten. Veelal van een beginnend of gemiddeld niveau, maar ze zijn ook zeker goed voor meer ervaren skeeleraars. Hoofdreden is vooral dat de meeste ervaren skaters, waaronder professionals, vaak precies weten wat ze prettig vinden en ze hebben dan ook een voorkeur voor een specifiek merk.

De 6 beste skeelers van 2022

Coolslide Ruller Skates

De Coolslide Ruller Skates zijn ideale skates voor een beginner of recreatief skeeleraar. Ze zitten ontzettend comfortabel, bieden veel steun aan je enkel en ventileren goed. Daarbij is de prijs ontzettend netjes en zit in de gemiddelde range. De reviews van deze skeelers, zowel voor mannen als vrouwen, zijn ook ronduit positief.

Powerslide Xenon 90 Skates

De Powerslide Xenon 90 Inline Skates zijn mooie skeelers met een zachte schoen, die ontzettend veel comfort biedt. De sluitingen zijn erg stevig en dit maakt het ook een mooie skeeler voor beginners, maar ook zeker voor meer gevorderde skeeleraars. De skeelers hebben daarnaast een speciaal remsysteem om het remmen iets makkelijker te maken.

Roces Icon Skates

De Roces Icon Skates zijn ook een mooie set skates voor een scherpe prijs. Een softboot met veel bewegingsvrijheid en steun aan de enkel en voet. De medium harde wielen zijn ideaal voor snelheid, demping en duurzaamheid. Waar wij vooral enorm fan van zijn is de CoolBreath technologie waardoor de ventilatie ontzettend goed is.

Fila Crossfit 84 ‘22

Deze skeeler van het merk Fila is een schitterende skeeler uit 2022. De Airflow technologie zorgt altijd voor een luchtig gevoel en een prettige ventilatie. Skeeleren is hierdoor een feestje, omdat je niet zo snel gaat zweten. De skeelers van dit kwalitatief zeer goede skeeler merk zijn altijd prettig om op te rijden, maar deze springt er wat ons betreft zeker uit.

Tempish Ezza 90

Een mooie skeeler die handig aan te passen is qua frame. Hierdoor kan je hem voor verschillende soorten manieren van skaten gebruiken. Zeker als je niet heel vaak de weg op gaat is dit ideaal. De skeeler vormt zich volledig naar je voet wat het erg prettig maakt hoe langer je ermee skeelert.

De 3 beste skeelers voor kinderen 2022

Natuurlijk vinden kinderen het ook hartstikke leuk om te skeeleren, daarom ook deze lijst van de 3 beste skeelers voor kinderen van 2022. Alle skates zijn verstelbaar, waardoor ze mooi meegaan op de groei.

Nijdam Inline Skates Go Crossing

Deze mooie skeeler is verkrijgbaar in verschillende maten, vanaf 29 tot en met 40. Er is zowel een zwart/blauwe variant van als een wit/roze. De skeeler is erg prettig en krijgt niet voor niets zeer veel lovende reviews. De prijs is ook vrij zacht en doordat de skeeler verstelbaar is kan deze langer dan één seizoen mee.

Nijdam Inline Skates Traffic Racer

Deze stoere skeelers van het merk Nijdam krijgen ook ontzettend veel positieve reviews. De maten lopen van 25 tot en met 40 en ze zijn in drie kleuren verkrijgbaar. Zo heeft je kind altijd een skeeler die hij of zij echt cool vindt.

Roces Moody TIF

De Roces Moody TIF is een mooie skeeler verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel qua kleur schoen als kleur wieltjes. De maten lopen van 30 tot en met 40, waartussen ze verstelbaar zijn. Ze zijn de meest prijzige van de 3, maar ook het meest robuust en het meest verstelbaar. Ze gaan dus lang mee en dat maakt het een paar top skeelers.

Menu